Bistro met gevarieerde menukaart

Bent u op zoek naar een bistro in Tongeren met lekkere streekgerechten? Kom dan naar Bierpunt Bistro en schuif aan tafel voor een lekkere lunch, 4- uurtje, diner of verse a la minute bereide Brusselse wafels, pannenkoeken en ijscoupes. Er staan heel wat ontdekkingen op het menu.

Bekijk onze menukaart en afhaalkaart

Dagverse ingrediënten

Bierpunt Tongeren heeft naast een bier- en fietscafé ook een sfeervolle bistro. Het keukenteam legt heel wat passie in hun gerechten onder leiding van Patricia. Ze toveren telkens opnieuw een verrassend bord op tafel. Ontdek onze rijkelijk gevulde en gevarieerde menukaart. Alles wordt in huis bereid met dagverse ingrediënten en seizoensproducten.
Proef zeker onze suggesties, lokale specialiteiten en streekproducten. Regelmatig worden er thema weekenden georganiseerd, u kunt dan genieten van bijvoorbeeld de Griekse keuken, de Spaanse, de Italiaanse of Mexicaanse of een BBQ. Er zijn ook diverse vegetarische gerechten en er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met allergieën. Best wel vooraf even een seintje geven.

Onze specialiteit: rijkelijk gevulde trendy sharingplanks! 

Samen eten, samen delen, samen genieten. 
Wij bieden u een mooie plank vol met wisselende op het seizoen gerichte ingrediënten.
Kom proeven en genieten van het snackplankje, de Mix de Luxe plank, de Veggieplank, de Kaasplank en de Zalige Zoete Zonden plank.
Menu

Pannenkoeken, wafels en ijs

In de namiddag tot 16.00u serveert Bierpunt Bistro kraakverse pannenkoeken, wafels en heerlijke ijscoupes. 

De “place to be” voor al uw feesten 

Hebt u nog vragen? Contacteer ons gerust. Op sluitingsdagen kan u ons café en bistro in Tongeren afhuren voor allerlei evenementen, zoals communies, familiefeesten, huwelijken, verjaardagen of koffietafels. Op vrijdagavond, zaterdag en zondag kan u best een tafeltje reserveren. Komt u graag eten met een groep van 10 personen of meer? Dan is reserveren verplicht. Al onze schotels kunnen ook afgehaald worden. U belt ons op, en we laten u weten wanneer uw gerecht klaar is.