Taverne met heerlijke suggesties

Wilt u een bistro in Tongeren vinden om lekker en betaalbaar te tafelen? Hoogtijd om kennis te maken met Bierpunt Tongeren, een toffe bistro met een dorpse gemoedelijkheid.

Producten van het seizoen

Naast een rijkelijk gevulde menukaart met marktverse producten, pakt Bierpunt Tongeren ook uit met enkele heerlijke suggesties en huis bereide streekgerechten. De gerechten worden door onze chef kok en onder leiding van Patricia samengesteld met ingrediënten van het seizoen. Zo blijft u bij ons nieuwe smaken ontdekken.

Lekkere dagschotels

Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag kunt u in onze bistro genieten van een wisselende op het seizoen gerichte dagschotel aan een zeer democratische prijs. Denk aan stamppotten, de noen of de noskes ;-). Al onze dagschotels en suggesties kunnen ook afgehaald worden. U belt ons op, en we laten u weten wanneer uw gerecht klaar is. Wil u graag meer info over onze bistro in Tongeren of over de evenementen die we plannen? Of misschien hebt u zelf een suggestie om op de kaart te zetten? Contacteer ons beslist. Wij maken graag tijd voor u!

De bistro ook voor veggie's!

Vanaf mei 2019 breiden wij onze kaart uit met heerlijke, huisbereide gerechten geschikt voor vegetariërs.

Menu